October 05 2021 0Comment

Inköpare

Inköpare

GENOMFÖRANDE AV PROJEKT

Inköpare ansvarar för att strukturera aktuella inköpet genom att sätta sig in i handlingar för att förstå byggtekniken och hur projektet ska genomföras. Sedan för att få så bra anbud som möjligt ska förfrågan paketeras och förtydligas så att samtliga frågade entreprenörer får samma bild och förståelse för inköpet, vilket i förlängningen säkerställer högkvalitativa anbud av entreprenörer.

Inköpare hos oss har bred kompetens och det gör att inköpare kan också agera som projektledare, projekteringsledare och byggledare. Våra konsulter kan alltså vara med från idé till avslut och det gör att den kunskapen konsulten bygger från start av projektet tas tillvara under hela projektet. Det möjliggör att projektet kan genomföras kostnadseffektivt och kvalitetsmedvetet.

I vissa uppdrag agerar vi endast som inköpare och det kan vara att vi hjälper beställare en period i deras egen organisation eller att vi får ansvar att göra inköp av delade entreprenader i specifikt projekt.

Vi är vana att driva projekt både inom nyproduktion och ombyggnad.

Hur ser era behov ut? Kontakta gärna oss så kan vi diskutera era planer och disktura hur eventuella samarbeten skulle kunna se ut.

GENOMFÖRANDE AV PROJEKT

digiqalci

Write a Reply or Comment