October 04 2021 0Comment

Projektledare

Projektledare

GENOMFÖRANDE AV PROJEKT

Projektledare är den som håller i projektet och har mest kunskap om pågående och planerade arbete i aktuella projektet.

Målet och ramar för aktuella projektet sätts av beställare tillsammans med byggherreombud om sådan finns, och det är de målen som projektledare jobbar efter på daglig basis och rapporter löpande.

Projektledare är den som också paketerar förfrågan för projekten, skickar till entreprenörer, utvärderar och sammanställer inkomna anbud, samt ger förslag till beställare vilken entreprenör bör handlas upp för projektet. Slutgiltigt beslut av entreprenör är alltid beställarens eller byggherreombuds.

Projektledare hos oss har bred kompetens och det gör att projektledare agerar också som projekteringsledare och byggledare. Våra konsulter kan alltså vara med från idé till avslut och det gör att den kunskapen konsulten bygger från start av projektet tas tillvara under hela projektet, det möjliggör att projektet kan genomföras kostnadseffektivt och kvalitetsmedvetet.

I vissa uppdrag kan vi agera endast som projektledare, projekteringsledare eller byggledare, då har vi i samråd med beställare kommit överens om att endast ansvara för en del av projektet.

Våra projektledare är affärsmässiga, kvalitets- och kostnadsmedvetna, strukturerade, trygga att hantera och sätta ramar för entreprenadjuridiska delar och drivs att leda projekten framåt till mål.

Vi är vana att driva projekt både inom nyproduktion och ombyggnad.

Hur ser era behov ut? Kontakta gärna oss så kan vi diskutera era planer och disktura hur eventuella samarbeten skulle kunna se ut.

GENOMFÖRANDE AV PROJEKT

digiqalci

Write a Reply or Comment