April 14 2020 0Comment

PROJEKTUTVECKLING

PROJEKTUTVECKLING

ÖVRIGA TJÄNSTER

VI tar på oss helhetsansvar för utveckling av detaljplaner

Äger ni fastighet eller fastigheter i utvecklingsområden erbjuder vi er helhetslösning som innefattar utvärdering inför planbesked, utveckling av projekt/området tillsammans med kommunen och sakkunniga genom samtliga detaljplanprocesser tills detaljplanen vinner laga i kraft.

Vi erbjuder er unik möjlighet att få så effektiv detaljplanplanprocess som möjligt. Vi har haft och har givande samarbete med flertal av Stockholms läns kommuner, vi har etablerade samarbeten med branschledande experter och sakkunniga, vi är lyhörda och arbetar nära samtliga delaktiga. Parallellt med det arbete, arbetar vi löpande med kalkyler och totalaffären så att vi och vår beställare eller samarbetspart är alltid uppdaterade både i process- och ekonomistatus och med det även kan ta genomtänkta och långsiktiga beslut under hela detaljplaneprocessen.

Varje projekt och uppdrag anpassas utifrån beställarens ambitionsmål och projektens förutsättningar så att både korta- och långsiktiga mål uppnås med maximal värdeoptimering för beställarens totala affär.

Tillsammans med er väljer vi arkitekter, sakkunniga och experter utifrån projektets förutsättningar och som vi vet passar bäst för ert projekt, representerar er i utveckling med kommuner, samordnar arbeten och tar helhetsansvar för hela detaljplanprocessen.

Beroende på hur mycket ni önskar att vara delaktiga i processer kommer vi tillsammans med er att arbeta fram en struktur för löpande uppdaterings och rapportering av pågående arbeten.

Vi är personliga, professionella och oberoende samarbetspartner som brinner för att skapa attraktiva områden samt obehindrat och utan långa led beakta och bevaka det ekonomiska och byggtekniska så att de bästa förutsättningar skapas för en maximal värdeoptimering för projektet när väl planen vinner laga i kraft.

ÖVRIGA TJÄNSTER

digiqalci

Write a Reply or Comment